Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

"Mit kapunk a természettől?" - prezentáció és kvíz [háttéranyag]

2023. november 03. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány PTKF/315/2023 számú, “A biológiai sokféleség megőrzéséért a Dél-Dunántúlon” című projektje az Agrárminisztérium természetvédelmi pályázatának támogatásával valósul meg. A projekt keretében létrehoztuk az ökoszisztéma szolgáltatásokat bemutató “Mit kapunk a természettől?” című interaktív kiállítást, melyet óvodai öko foglalkozások és családi délutánok keretében mutatunk be.

Ennek részeként jött létre az alábbi prezentáció és kvíz, mely háttéranyagként szolgál a pedagógusok és a téma iránt érdeklődő szülők, fiatalok számára egyaránt. Emellett készül egy pedagógusoknak szóló oktatási anyag is, mely a témához kapcsolódó módszereinkbe enged majd betekintést. Az utóbbi online anyag közzétételét decemberre tervezzük.

Prezentáció

kep1_67.png

Kvíz 

kep2_24.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2518250199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása