Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Heti egy húsmentes nap - letölthető oktatócsomag

2023. szeptember 19. - Borsós Zsófia

Tisztelt Pedagógusok!

Az intenzív állattartás negatív környezeti hatásainak és állatjóléti problémáinak csökkentése érdekében a Magyar Természetvédők Szövetsége célja a heti húsmentes nap bevezetésének elősegítése Magyarországon, többek között a közösségi étkeztetésben. Az iskolákkal és óvodákkal való együttműködésünk során az elmúlt években sok pedagógus jelezte szervezetünknek, hogy szívesen fogadnának a túlzott húsfogyasztás csökkentésével kapcsolatos oktatási anyagokat.  

Ezért készítettük el a „Heti húsmentes nap a közösségi étkeztetésben” oktatócsomagunkat, amely a túlzott húsfogyasztáshoz kapcsolódó egészségi, környezeti, állatjóléti megfontolásokat járja körül. A kiadvány háttéranyagokat, előadásvázlatot, kreatív foglalkozások leírását, játékokat, filmeket, plakátokat kínál a témával foglalkozni kívánó pedagógusoknak, az óvodás – iskolás – középiskolás korosztályok részére egyaránt.

A kiadvány letölthető: https://mtvsz.hu/husmentes-oktatocsomag

Az oktatócsomag ingyenes, használatának feltétele csak egy visszajelző űrlap kitöltése.

kep1_64.png

Forrás: MTVSZ

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1218211329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása