Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

"Mit kapunk a természettől?" letölthető oktatási anyag

2023. december 14. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány PTKF/315/2023 számú, “A biológiai sokféleség megőrzéséért a Dél-Dunántúlon” című projektje az Agrárminisztérium természetvédelmi pályázatának támogatásával valósul meg. A projekt keretében létrehoztuk az ökoszisztéma szolgáltatásokat bemutató “Mit kapunk a természettől?” című interaktív kiállítást.

Ebben a bejegyzésben a kiállításhoz kapcsolódó oktatási anyagot tesszük közzé, mely ingyenesen elérhető a pedagógusok számára.

okoszisztema_szolgaltatasok_oktatasi_anyag.png

Oktatási anyag

A kiadvány bevezetője:

A Zöld-Híd Alapítvány 2023-ban természetvédelmi támogatást nyert az Agrárminisztériumtól. A projekt lehetőséget biztosított egy kiállítási anyag és játékcsomag összeállítására, valamint óvodai és iskolai foglalkozások megvalósítására. A “Mit kapunk a természettől” csomagot családi délutánok keretében is bemutattuk, illetve online elérhető prezentációt és kvízt is készítettünk a lakosság és a pedagógusok szemléletformálása érdekében.

Jelen kiadvány egy rövid elméleti bevezetőt követően a kiállítási anyagot mutatja be, játékötleteket kínálva a pedagógusok számára, hogy nevelő-oktató munkájuk során a gyermekek érdeklődését a természet kincsei, ökoszisztéma szolgáltatásai felé fordítsák.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1918280701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása