Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Energia otthon - prezentáció és nyereményjáték

2021. február 04. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány "Szemléletformálási programok a Zöld-Híd Alapítványnál" című, KEHOP-5.4.1-16-2016-00091 számú projektjének "Energia nap rendezvénysorozata" keretében valósul meg jelen online kérdőíves nyereményjáték, az energia témájában.

dark_blue_coffee_plain_collage_facebook_post_masolata_2.png

 Kép: saját szerkesztés (Zöld-Híd Alapítvány

A kérdőív felméri a válaszadó energiatakarékossággal kapcsolatos ismereteit és segít az életmód elemzésében. A játékba az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével lehet bekapcsolódni, értékes nyereményekért. Kitöltési határidő: 2021.02.28.20:00.

--> KÉRDŐÍV <--

Segítség a játékhoz és nyeremények:

Segítség a játékhoz

Az alábbi prezentáció az energiatakarékosság témakörében mutat be érdekességeket és gyakorlati tanácsokat. Fontos az energiahatékonyság: a megfelelő hőszigetelés, a jó állapotú nyílászárók, a korszerű háztartási gépek sokat segítenek. Az is kiváló lehetőség, ha valaki napelemet tud vásárolni, például pályázati forrás felhasználásával. A sok korszerű gép mellett mégis gyakran háttérbe szorulnak azok a mindennapi praktikák, melyek nem kerülnek semmibe, pusztán egy kis odafigyelést, a mindennapok átgondolását igénylik, mégis hasznosak az energiafogyasztásunk csökkentésében, ezekről szól az alábbi anyag: 

--> PREZENTÁCIÓ <--

kep1_46.png

 

Nyeremények

Minden válaszadónak küldünk egy online tavaszi alkotásgyűjteményt március elején.

oko-kucko_otletek_tavasz.png

Kép: saját szerkesztés (Zöld-Híd Alapítvány

Emellett a kitöltők között kisorsolunk egy EQUA üveg kulacsot és egy Cibi újratasakot tartalmazó öko ajándékcsomagot. Eredményhirdetés: március 1., e-mailben értesítjük a nyertest.

img_8524.JPG

Kép forrása: Zöld-Híd Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr8616413458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása