Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

"Így kapcsolódunk az Európai Mobilitási Héthez" 2023 - felhívás és nyereményjáték

2023. szeptember 19. - Borsós Zsófia

Szeptember 16. és 22. között kerül megrendezésre az Európai Mobilitási Hét, melyhez az óvodák is csatlakozhatnak szemléletformáló programokkal. 

A Zöld-Híd Alapítvány az előző évhez hasonlóan idén is felhívást tesz közzé a Magyarországon, elsősorban a Baranya, Tolna és Somogy megyében működő óvodák körében. A felhívás kapcsolódik az Ökováros-Ökorégió Alapítvánnyal közösen szervezett pécsi Európai Mobilitási Heti programsorozathoz, de nyitott a más települések intézményei számára is.

Az alábbi kérdőív kitöltésével lehet csatlakozni a felhíváshoz, megjelölve, hogy milyen tevékenységgel kapcsolódik az intézmény az Európai Mobilitási Héthez.

child-1217246_1280.jpg

Kép forrása:


A résztvevők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki 2023 októberében:
- 1 darab öko családi délután az óvodában az Öko-Kuckó részvételével, 2 óra időkeretben, közösen egyeztetett időpontban (2023 december végéig használható fel)
- 1 darab szemléletformáló eszközöket tartalmazó óvodai ajándékcsomag
- 1 darab nagyméretű talpas közlekedési tábla készlet (pécsi intézmény között kerül kisorsolásra, Pécs MJV Önkormányzata által beadott mobilitási heti pályázat keretében)

A játék menete:
1. Regisztráció:  https://forms.gle/1mpzTrVM462jaFWQ7 
2. 2023 szeptember 16. és 22. között szemléletformáló tevékenység(ek) megvalósítása óvodások (és családjuk) számára
3. 3 db. fénykép és egy pár mondatos bemutató szöveg elküldése a programot követően a borsoszsofia.zoldhid@gmail.com címre 2023.10.01.-ig

Bővebb információ: Borsós Zsófia, 20/293-33-23

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7718217651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása