Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Mozdulj a klímáért! kampány - idén is várják az óvodákat

2023. szeptember 19. - Borsós Zsófia

Kedves Pedagógusok!

Az Éghajlatvédelmi Szövetség a Magyar Természetvédők Szövetségével és a Reflex Környezetvédő Egyesülettel közösen idén is meghirdeti a Mozdulj a klímáért! kampányát. Az éghajlatvédelmi kampány keretében várjuk az iskolák és óvodák jelentkezését, akik szeretnének közösségi akciókat, környezetvédelmi foglalkozásokat és egyéni vállalásokat szervezni intézményükben. A helyi tevékenységek eredményeit, az üzeneteket és a tanulók által gyűjtött “zöld mérföldeket”  eljuttatjuk a decemberi ENSZ Klímacsúcs nemzetközi és magyar döntéshozóihoz, hogy elősegítsük, hogy hatékony döntések szülessenek az éghajlat védelme érdekében.

A szeptember 1. és november 10. között megszervezhető helyi kampányhetek fő témája “A közösség ereje!”, ehhez kapcsolódva lehet közösségi, kiscsoportos vagy egyéni akciókat szervezni.

A kampány részletesebb leírása és a kapcsolódás módja itt olvasható: http://eghajlatvedelmiszovetseg.hu/index.php/mozdulj-a-klimaert/348-mozdulj-a-klimaert-a-kozosseg-ereje-felhivas-es-feladatleirasok


Üdvözlettel:

Éger Ákos

ügyvezető elnök

Magyar Természetvédők Szövetsége

Összefoglaló az előző évi eseményekről: Mozdulj a klímáért kampány 2022

kep1_63.png

Forrás: MTVSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1418209081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása