Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Online szakmai program - "Heti egy húsmentes napot az intézményekbe" - 2023.05.25. 13:30-14:30

2023. május 05. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány online programot szervez 2023.05.25.-én, csütörtökön 13.30 és 14.30 között.

online_muhely_zf_1.png

A regisztrálók online felületen keresztül kapcsolódhatnak be az online programba, mely témája: "Heti egy húsmentes napot az intézményekbe". A felület használatáról a regisztrálóknak tájékoztatót küldünk, illetve a program előtt a belépési linket is megkapják. 

A résztvevők között egy húsmentes helyi termék kóstolót sorsolunk ki, melyet a 2023.12.31.-ig vehet igénybe a nyertes óvodája, egy nevelés nélküli munkanap keretében. A kóstolót a Bocz Családi Gazdaság biztosítja.

Kérjük, a nyereményjáték miatt abban az esetben is regisztráljanak egyénileg a leendő résztvevők, ha később egy óvodából, egy eszköz használatával együtt kapcsolódnak majd be az online programba!
A szakmai műhely három előadást foglal magába:
  • Borsós Zsófia (Zöld-Híd Alapítvány, szakmai vezető) Húsfogyasztás és környezetvédelem

  • Riesz Adrienn (a Romonyai Óvoda óvodavezetője) A heti egy húsmentes nap bevezetésének tapasztalatai a Romonyai Óvodában

  • Dávid-Dobos Zsófia (Hungast Csoport – Vezető dietetikus) Húsmentes napok a fenntartható közétkeztetésért

A programra ITT lehet regisztrálni.

 

A program a Magyar Természetvédők Szövetségének országos "Heti egy húsmentes napot az intézményekbe" kampánya keretében valósul meg. Szervező: Zöld-Híd Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9818116394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása