Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda eredmény, mentorálási lehetőség

2022. december 10. - Borsós Zsófia

Tizenhatodik alkalommal írták ki a Zöld Óvoda címpályázatot 2022-ben. Idén a korábbi évben tapasztaltnál korábban, november végén jelent meg a lista a nyertesekről, mely itt érhető el.

Gratulálunk a pályázóknak!

 

Részlet a Zöld Óvoda Hálózat weblapján olvasható közleményből:

A környezetvédelemért és az oktatásért felelős tárcák – a hazai és a nemzetközi tapasztalatok alapján – fontosnak tartja, hogy az óvodás korosztály sajátos, korcsoportjának megfelelő élményekre és tapasztalatra építő, azaz tevékenységorientált környezeti nevelésben részesüljön. Az újabb sikeres pályázókkal együtt országszerte már több mint 1100 intézményben nyílik lehetőség a gyermekek környezettudatos nevelésének és szemléletének megalapozására. 2022-ben 37 óvoda először, 38 másodszor, 68 harmadszor pályázott sikeresen, 7 pályázó a Címmegtartó Zöld Óvoda és 46 az Örökös Zöld Óvoda címet kapta meg.

zold_ovoda_logo.png

Kép forrása: Zöld Óvoda Hálózat

A 2022/2023-as nevelési évben is folytatjuk ingyenes Zöld Óvoda mentorálási tevékenységünket, melyre a Zöld Forrás program keretében megvalósuló "Zöld Óvodák-zöld óvodapedagógusok" című PTKF/119/2022 számú projekt biztosít lehetőséget.

A tavaszi időszakban is szívesen tartunk nevelés nélküli munkanapok keretében előadást, valamint egyéni tanácsadást is biztosítunk. Vagy Pécsett az irodánkban (7621 Pécs, Széchenyi tér 2.) fogadjuk az óvodapedagógusokat vagy ellátogatunk az intézménybe.

Időpontot munkatársunkkal egyeztethetnek az érdeklődők:

Borsós Zsófia, 20/293-33-23, borsoszsofia.zoldhid@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr917999302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása