Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Újabb intézmények nyerték el a Zöld Óvoda címet

2024. január 10. - Borsós Zsófia

Az ünnepek előtti utolsó napokban sok pályázónak jelentett szép karácsonyi ajándékot a Zöld Óvoda címpályázat eredmény listája: 

Pályázati eredmények 2023

Gratulálunk!

 
zold-ovoda.jpg

Kép forrása: Zöld Óvoda Hálózat weblapja

Részlet a Zöld Óvoda Hálózat weblapján szereplő közleményből:

2023-ban a meghirdetett kategóriákban összesen 199 óvodai feladatellátási hely nyerte el a minősítést: 66 óvoda először, 50 óvoda másodszor, 44 óvoda harmadszor pályázott sikeresen, 8 pályázó a Címmegtartó Zöld Óvoda és 31 pályázó az Örökös Zöld Óvoda címet kapta meg.

 

Zöld Óvoda mentorálás

A 2023/2024-es nevelési évben is folytatja a Zöld-Híd Alapítvány a Zöld Óvoda mentorálási tevékenységét, melyre az Agrárminisztérium nemzeti értékek és hungarikumok népszerűsítésének érdekében indított pályázatán nyert támogatás biztosít lehetőséget ("Zöld Óvodák a hungarikumok szolgálatában" című HF/574/2023 számú projekt). 

A Baranya, Tolna és Somogy megye területén működő óvodák számára az alábbi tevékenységeket biztosítjuk, térítésmentesen:
  • A Zöld Óvoda címpályázat bemutatása, jógyakorlatok ismertetése a teljes nevelőtestület vagy a pályázatot író munkatárs(ak) számára (az óvodában vagy a Zöld-Híd székhelyén is igénybe vehető, címünk: 7621 Pécs, Széchenyi tér 2.)
  • Zöld Óvoda tanácsadás biztosítása személyesen illetve online és telefonos formában a pályázat elkészítése során
  • Nevelés nélküli munkanapok keretében előadás (kb. 60 perc) tartása a Zöld Óvodáról vagy 2-3 órás környezetvédelmi szemléletformáló előadás biztosítása, játékokkal, gyakorlatokkal a munkatársak számára

 

Bővebb információ: Borsós Zsófia, 20/293-33-23, borsoszsofia.zoldhid@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1118297001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása