Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

„BioRoadshow – Posztold a komposztot!” felhívás - PÉCSI óvodáknak

2021. szeptember 16. - Borsós Zsófia
Több óvoda már nyár elején benyújtotta pályázatát a „BioRoadshow – Posztold a komposztot” felhívásra, ők a tervek szerint a friss pályázókkal együtt, októberben kapják majd meg a komposztládáikat, mivel pályázatukat fogadta a kiíró. 
soil-918006_1280.jpg
Kép forrása: Pixabay
Aki azonban lemaradt a lehetőségről, szeptember 20.-ig benyújthatja pályázatát az alábbi felhívásra:

Pécs Megyei Jogú Város  Önkormányzata és a Pécsi Kommunikációs Központ „BioRoadshow – Posztold a komposztot”  néven felhívást tettek közzé a komposztálás népszerűsítése érdekében.

Pécsi óvodák jelentkezését várják, pályázni egy-egy a komposztálás témaköréhez kapcsolódó, rajzos elemekre épülő komplex alkotással lehet. A művek bármekkora méretű, keret (paszpartu) nélküli felület(ek)re készülhetnek, tetszőleges rajztechnikával (ceruza, vízfesték, zsírkréta stb.). 

Nevezni a pályaműről készített fotó/vagy maximum 5 elemes fotósorozat beküldésével lehet. A fotó készülhet telefonnal, szkennerrel, fényképezőgéppel, de csak jó minőségű (2-5 MB) felvételt tudnak elbírálni.

A versenyműveket az info@pecsikommunikacio.hu e-mail címre várják. A beküldött pályaműveket az alábbiak szerint kérik elnevezni: alkotascime_azovodaneve_acsoportneve).

A pályaművek mellé egy motivációs levelet szükséges csatolni az óvodai
csoportot és az intézményt képviselő óvodapedagógus részéről, ami röviden megfogalmazza, hogy az intézmény felelősséget vállal az átadott komposztláda használatával kapcsolatban.

Beküldési határidő: 2021. szeptember 20.

Nyeremény az óvodáknak: valamennyi érdeklődő és érdemi pályaművet benyújtó intézmény komposztládát nyer.
Korábbi bejegyzéseink a témában:

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr5116687336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása