Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Felmérés és nyereményjáték a húsfogyasztás témakörében

2021. június 01. - Borsós Zsófia

Már többször írtunk a húsfogyasztás környezetre gyakorolt hatásáról, a heti egy húsmentes nap megtartásának lehetőségéről: 

Összefoglaló bejegyzés, online konferencia videója

Húsmentes receptek

Van, aki az égbe szökő húsárak miatt dönt a húsmentes fogások mellett, van, aki a környezetre gyakorolt hatást, a nagyüzemi állattartás pusztítását veszi figyelembe, míg mások az egészségük megőrzését tűzik célul. 

Jelen bejegyzésben JÁTÉKra hívjuk a Zöldítőt olvasó óvodapedagógusokat.

Egy 5-10 perc alatt kitölthető kérdőívet állítottunk össze, mellyel célunk, hogy megismerjük az húsmentességgel kapcsolatos érzéseket, elképzeléseket. Az otthoni és az óvodai lehetőségeket.

--> KÉRDŐÍV <--

A kitöltők között 2021.07.01-én kisorsolunk egy 2 db. receptgyűjteményből álló nyereményt, mely segít abban, hogy még több húsmentes fogást megismerjen és kipróbáljon a nyertes.

receptgyujtemenyek.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9416578366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása