Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda - változások a címpályázatban! 2021

2021. május 03. - Borsós Zsófia

Nagy változások figyelhetőek meg a Zöld Óvoda Hálózat weblapján. Hamarosan felkerül a friss Zöld Óvoda címpályázat 2021-es kiírása. Aki szeretné elnyerni vagy megtartani a Zöld Óvoda címet, szeptember 5.-ig nyújthatja be pályázatát. Addigi is nézzük meg, hogy mi az, ami más lesz ettől az évtől.

paint-2108185_1920.jpg

Kép forrása: Pixabay

 

A legnagyobb változás a pályázat benyújtásának módja lesz, aki ellátogat a Zöld Óvoda Hálózat weblapjára a Pályázat fület lenyitva egy online pályázatkezelő felületet talál:

Forrás, teljes felhívás: Zöld Óvoda Hálózat

A fenntartói és a nevelőtestületi nyilatkozat, valamint a támogató szakmai véleménye elnevezésű dokumentumok tartalmában nem történt jelentős változás, de fontos a legfrissebbeket letölteni és nyomtatni. Az új online felülethez tartozó dokumentumtárban találhatóak:

Forrás, teljes felhívás: Zöld Óvoda Hálózat 

 

A benyújtás határideje a korábbi évekéhez hasonlóan alakul a weblapra elhelyezett tájékoztatás szerint:

"Az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére. A pályázat visszavonásig érvényes. A pályázat beadásának kezdő- és határideje az adott tárgyév (2021) május 1 – szeptember 5."

[FRISSÍTÉS] Felkerült az új kiírás: http://www.zoldovoda.hu/hu/palyazat/palyazati-felhivas-zold-ovoda-cimmegtarto-zold-ovoda-es-orokos-zold-ovoda-cim-elnyeresere-2021

Forrás, teljes felhívás: Zöld Óvoda Hálózat

 

Azokat, akik érintettek a szeptemberi címpályázat benyújtásban szeretettel várjuk május 13.-i online programunkra, ahol az egyik téma a címpályázat lesz, a program leírása itt érhető el, regisztrálni ITT lehet.

 

További lehetőségek:

A nevelési év végéig még fut az Agrárminisztérium támogatásával megvalósuló Zöld Óvoda segítő programunk, mely keretében az alábbi tevékenységeket biztosítjuk ingyenesen a Dél-Dunántúl óvodáinak:

-Nevelés nélküli munkanap keretében előadás tartása (online bekapcsolódással, Skype, Zoom, Jitsi, Google Meet felületen is megvalósítható),

-Zöld Óvoda pályázatok átnézése, tanácsadás (online formában is megvalósítható Skype, Zoom, Jitsi, Google Meet felületen),

Zöld Óvoda tanácsadónk:
Borsós Zsófia - borsoszsofia.zoldhid@gmail.com, +36-20-293-3323

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2316516956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása