Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Fenntarthatóság és Zöld Óvoda - online ELŐADÁS, BESZÉLGETÉS és ÖKO AJÁNDÉK sorsolás

2021. május 03. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó Oktatóterem) ONLINE programot szervez óvodapedagógusok számára 2021. május 13.-án, csütörtökön 13.00 és 13.45 között, Fenntarthatóság és Zöld Óvoda címmel.

A program Bolla Zoltánné (óvodai környezeti nevelő, Veszprém megye Zöld Óvoda Bázisintézmény mentora) Fenntartható Fejlődési Célok támogatásának lehetőségei az óvodákban című előadásával kezdődik, majd Borsós Zsófia (szakmai vezető, Zöld-Híd Alapítvány) A Zöld Óvoda pályázat aktuális kérdései című prezentációjával folytatódik. Ezt követően kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség, majd a résztvevők között kisorsolunk egy öko ajándékcsomagot, mely az otthoni hulladékcsökkentést és az óvodai szemléletformáló munkát is segíti.

 zold_forras_eloadas_2021_05_3.png

A programra az ITT elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni, a megadott e-mail címre küldjük el az online programra való belépéshez szükséges adatokat. (A program Jitsi felületen kerül megrendezésre, ami regisztráció nélkül egy link birtokában könnyen elérhető.) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendelkezésre álló helyeket jelentkezési sorrendben biztosítjuk.

 zold_forras_eloadas_2021_05.png

Az ajándékcsomag tartalma: 1 db. mosóparfüm; 3. db textil zsebkendő; 1 db. bross, 1 db. hűtőmágnes (kézműves termékek); környezetvédelmi kiadványok; madaras ablakmatrica.  A csomag a Zöld-Híd Alapítvány irodájában (7621 Pécs, Széchenyi tér 2.) vehető át előzetes egyeztetés után.

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

A program a Zöld-Híd Alapítvány által elnyert, „Zöld Óvodák, zöld otthonok” elnevezésű PTKF/266/2020 sz. projekt keretében valósul meg, az Agrárminisztérium támogatásával (Zöld Forrás program).

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr3816516620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása