Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda tanácsadás 2020/2021

2020. szeptember 16. - Borsós Zsófia

2014 óta segítjük Baranya, Somogy és Tolna megye óvodáit Zöld Óvoda tanácsadás keretében  a Zöld Óvoda kritériumrendszer megismerésében, a pályázat megírásában és megvalósításában. Igény szerint elolvassuk a megírt pályázatokat, tájékoztatást nyújtunk a kiírással kapcsolatban, szemléletformáló előadásokat tartunk a nevelőtestület tagjainak, nevelés nélküli munkanapok megvalósításában működünk közre.

stay_as_you_are_1.png

Kép forrása: Zöld-Híd Alapítvány

Ebben a nevelési évben a „Zöld Óvodák, zöld otthonok” elnevezésű PTKF/266/2020 sz. projektünk megvalósítására 1.000.000 Ft támogatást kaptunk az Agrárminisztériumtól a Zöld Forrás program keretében. Célunk a Zöld Óvodában dolgozók szemléletformálása, a hálózat új tagjainak aktivizálása,a folyamatosság biztosítása, folytatva a korábbi projektjeinket. 

 kep3_6.png

Kép forrása: Zöld Óvoda Hálózat

 

Tervezett tevékenységeink, melyek TÉRÍTÉSMENTESEN vehetőek igénybe:

- bemutató környezeti nevelési foglalkozások óvodás csoportoknak az Öko-Kuckó Oktatóteremben és az óvodákban (jelenleg a járványhelyzet miatt a szabadtéri, udvari foglalkozásokat részesítjük előnyben, illetve játékgyűjteményeink kölcsönözhetőek),

- nevelés nélküli munkanap keretében előadás tartása (akár online bekapcsolódással, Zoom, Skype, Gmail felületen),

- Zöld Óvoda pályázatok átnézése óvodabejárás és tanácsadás (a tanácsadás online formában is megvalósítható Skype, Gmail felületen),

- egy alkalommal 30 órás óvodapedagógus továbbképzés tartása 20 főnek.

 

Zöld Óvoda tanácsadónk:
Borsós Zsófia, +36-20-293-3323

am_logo_feketefeher_hu_500px-1-300x214.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9916200376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása