Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Legyen minden nap Föld napja! - kérdőív és nyereményjáték

2020. május 01. - Borsós Zsófia

Áprilisban ünnepeltük a Föld napját, de szeretnénk, ha minden hónapban lehetőség nyílna arra, hogy foglalkozzunk a környezetvédelemmel.

Májusban nyereményjátékot hirdetünk az óvodapedagógusok körében, a részleteket a cikkben ismertetjük.

minden_nap_fold_napja.png

Kép forrása: Canva

A kérdőív felméri a válaszadó életmódját, összefoglalja az elmúlt időszak környezetvédelmi problémáit és a Föld napjára hangoló cikkünkben olvasottak is hasznosíthatóak a kitöltésekor. Az alábbi linken érhető el, 2020.05.29.-ig lehet beküldeni:

--> KÉRDŐÍV <--

Minden válaszadónak elküldünk egy játék- és alkotásgyűjteményt, mely a Föld napja óvodai megünneplését segíti. Emellett a kitöltők között kisorsolunk egy ingyenes óvodai foglalkozást, mely az Öko-Kuckóban vehető igénybe a 2020/2021-es nevelési évben, illetve egy öko ajándékcsomagot az óvodapedagógus számára.


fn_okt_anyag.png

Föld napja az óvodában kiadvány

Kép forrása: Canva

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1815652220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása