Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Alkossunk papírból - indián toll, szélforgó, könyvjelző hercegnő

2019. október 09. - Borsós Zsófia

Az alábbi alkotásokat a játszóházunkban készítették óvodás és alsó tagozatos gyermekek, újrahasznosított papírból, a szeptemberi családi délutánunk során. 

 

1. Indián toll ceruzára

A toll alakú dísz kettesével nyomtatható A4-es lapra, innen tölthető le: http://krokotak.com/2016/09/feather-pens/

img_8761.JPG

Kép forrása: Öko-Kuckó Oktatóterem

 

2. Szélforgó

A szélforgót sablon alapján készítettük, majd színes fejű rajzszöggel rögzítettük egy natúr ceruzára, a zöld tanévkezdés jegyében. A szélforgó sablonja itt található: http://4.bp.blogspot.com/_9fqOn_a3h74/RlxYt42iBvI/AAAAAAAAARA/g83uI_FYLtY/s1600-h/sz%C3%83%C2%A9lforg%C3%83%C2%B3+1.1.jpg

  

A galériában szereplő képek forrása: Öko-Kuckó Oktatóterem 

 

3. Könyvjelző hercegnő

A hercegnőt színezés után körbevágjuk, majd a két szárny közül az egyiket a másikra ragasztjuk, úgy, hogy később a mesekönyvek sarkára lehessen húzni a könyvjelzőt.

A négyféle hercegnőt tartalmazó A4-es lap innen nyomtatható: http://krokotak.com/2016/05/bookmarks-girls/comment-page-1/

 

img_8775.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7615209398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása