Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Díszítsünk szatyrot, tasakot!

2019. május 10. - Borsós Zsófia

Az Öko-Kuckó április végi családi délutánján az anyukáknak és a nagymamáknak készítettek a gyerekek egyedi vászon alapanyagú szatyrokat és tasakokat.

A nevelési év végén az iskolába menő óvodásoktól is búcsúzhatunk gyermekrajzzal díszített ballagó ajándékkal. Az is szép emlék, ha a gyerekek a saját jelükkel ellátott zsákot kapnak. 

img_8156.JPG

Kép forrása: Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó)

Abban az esetben, ha a szülőket ajándékozzuk meg a tasakokkal, környezetvédelmi üzenetet is kaphatnak mellék: a kisebb szatyrot a piacon és a bevásárló központokban a zacskót helyett zöldségek és gyümölcsök csomagolására használhatják. Ha berakják a táskájukba és maguknál hordják, akkor sok felesleges műanyag zacskótól mentik meg magukat és a Földet, miközben gyermekük rajzát is megcsodálhatják.

 

img_8165.JPG

 

img_8166.JPG

 

img_8163.JPG

A képek forrása: Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7414818720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása