Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda eredmény 2017 II. ütem és ZÓ pályázat 2018

2017. december 06. - Borsós Zsófia

Megszületett az eredmény, a Zöld Óvoda Hálózat weblapján megtalálható a nyertesek listája (2017 II. ütem):http://zoldovoda.hu/

kep3_6.png

A kép forrása: Magyarországi Zöld Óvodák Hálózata

 Decemberben kapják meg a 2017 áprilisában és szeptemberében pályázó intézmények a Zöld Óvoda oklevelet. Az ünnepélyes átadó időpontjáról minden érintett intézmény értesítést kap, érdemes figyelni a címpályázat beadásakor megadott e-mail fiókot.

Gratulálunk a nyerteseknek és további jó munkát kívánunk!

2018-ban is be lehet adni a címpályázatot. Aki úgy érzi, hogy még ebben a nevelési évben kívánja beadni a pályázatot, fontos jól gazdálkodnia az idejével. Korábban egy cikkünkben összefoglaltuk, milyen feladatok várnak a pályázókra, érdemes időben megtervezni a teendőket és kiosztani a feladatokat: 

A Zöld Óvoda pályázat megírásának első 8 lépése

A Zöld-Híd Alapítvány Zöld Óvoda mentorálási tevékenységet biztosít Baranya, Somogy és Tolna megye óvodáinak: Kimegyünk az intézményekbe, bemutatjuk a pályázatot, több Zöld Óvoda jógyakorlatait és válaszolunk a felmerülő kérdésekre, valamint segítünk a pályázat megtervezésében és átnézzük az elkészült részeket. A tanácsadási lehetőséget 2017 augusztusa és 2018 májusa között a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósítjuk meg.

Időpontot az alábbi elérhetőségeken egyeztethetnek velünk:
Borsós Zsófia (borsoszsofia.zoldhid@gmail.com, 20/293-33-23)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr313399653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása