Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Alkotás: a sokoldalú kartondoboz

2017. szeptember 08. - Borsós Zsófia

A feleslegessé vált kartondobozokat újrahasználhatjuk csomagoláshoz, emellett azonban kiváló alapanyagok az alkotáshoz. A karton használható képkeretként, melyet magokkal, termésekkel díszíthetünk, majd ráragaszthatjuk egy-egy háztartási csomagolópapírra festett képre:

kep10.png

kep4_2.png

Képek forrása: Zöld-Híd Alapítvány

 

Ha karikát vágunk a kartonlapból, rajzokkal, színes papírral díszítve koszorú is készülhet belőle, melyet formalyukasztó segítségével, színes levelekkel varázsolhatunk igazi őszi dekorációvá, valamint festhetünk is rá.

 

kep20.png

Képek forrása: Zöld-Híd Alapítvány

 

A formára vágott bábszínház és mézeskalács ház akril festékkel van díszítve. A bábszínház színpad részét maradék anyag fedi, melyet zsinegre rögzítettünk, úgy, hogy az előadás idejére félre lehessen húzni.

0.png

0000.png

Képek forrása: Zöld-Híd Alapítvány

 

A ház elkészítésének menete:

 

kep6_1.png

Képek forrása: Zöld-Híd Alapítvány

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr4612809216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása