Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Talaj = Élet [filmajánló]

2022. december 10. - Borsós Zsófia

December 5.-e a talaj világnapja. Mivel az óvodában ez az időszak a Mikulás és az adventi készülődés jegyében telik, ezért a talajjal kapcsolatos módszerek bemutatásával tavasszal fogunk jelentkezni. Ennek ellenére az alábbi dokumentumfilmet szeretnénk minden pedagógus figyelmébe ajánlani, mert egy környezetvédelmi szempontból nagyon fontos, de eléggé elhanyagolt témával, a talajjal és annak védelmével foglalkozik.

Miért van leromlott állapotban a talaj? Magyarországon milyen problémákkal kell szembenéznünk? Mely módszerekkel lehetne javítani a helyzeten? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a film, melyet a Talajtani Intézet a zöld jeles napon osztott meg az érdeklődőkkel. Ahogy a film címe is fogalmaz a Talaj = Élet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr1617999308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása