Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Online tájékoztató: a Zöld Óvoda címpályázat első lépései

A friss kiírás és az online felület bemutatása

2022. május 11. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó Oktatóterem) ONLINE programot szervez óvodapedagógusok számára 2022.06.07.-én, kedden 13.00 és 14:30 között.

A program során Borsós Zsófia (szakmai vezető, Zöld-Híd Alapítvány) "A Zöld Óvoda pályázat első lépései" címmel tart prezentációt, bemutatva az online felületet és a friss Zöld Óvoda kiírást, majd kötetlen beszélgetésre, a felmerülő kérdések, problémák megvitatására is lesz lehetőség.

A programra jelen kérdőív kitöltésével lehet regisztrálni, a megadott e-mail címre küldjük el az online programra való belépéshez szükséges adatokat. (A program vagy Jitsi felületen vagy a Google Meet-en kerül megrendezésre, a felület használatáról küldünk majd tájékoztatást.) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendelkezésre álló helyeket jelentkezési sorrendben biztosítjuk:

https://forms.gle/Hm7jbn6gESQxUgq69

 webinar-3199164_640_1.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

A program a Zöld-Híd Alapítvány által elnyert „Zöld Óvodák – zöld óvodapedagógusok” című, PTKF/119/2022 számú projekt  keretében valósul meg, az Agrárminisztérium támogatásával, a Zöld Forrás program részeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr517829455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása