Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Fenntarthatóság és Zöld Óvoda - visszanézhető előadások [VIDEÓ]

2021. június 01. - Borsós Zsófia

2021. május 13.-án, csütörtökön Fenntarthatóság és Zöld Óvoda címmel tartott online programot a Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó Oktatóterem) a környezetvédelem iránt érdeklődő óvodapedagógusok részvételével.

Bolla Zoltánné (óvodai környezeti nevelő, Veszprém megye Zöld Óvoda Bázisintézmény mentora) Fenntartható Fejlődési Célok támogatásának lehetőségei az óvodákban, illetve Borsós Zsófia (szakmai vezető, Zöld-Híd Alapítvány) A Zöld Óvoda pályázat aktuális kérdései című előadása a bejegyzésben visszanézhető.

taking-notes-3475991_1280.jpg

 Kép forrása: Pixabay.com

Bolla Zoltánné: "Fenntartható Fejlődési Célok támogatásának lehetőségei az óvodákban"

 

Borsós Zsófia: "A Zöld Óvoda pályázat aktuális kérdései"

A program a Zöld-Híd Alapítvány által elnyert, „Zöld Óvodák, zöld otthonok” elnevezésű PTKF/266/2020 sz. projekt keretében valósul meg, az Agrárminisztérium támogatásával (Zöld Forrás program).

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr6016577702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása