Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda eredmények és lehetőségek

2021. február 04. - Borsós Zsófia

Felkerült a Zöld Óvoda Hálózat weblapjára a Zöld Óvoda címpályázat nyerteseinek listája.

Gratulálunk azoknak az intézményeknek, akik most csatlakoztak a hálózathoz, illetve azoknak is, akik második vagy harmadik alkalommal nyerték el a címet, illetve Örökös Zöld Óvodaként működnek a továbbiakban!

 

stay_as_you_are_2.png

A nevelési év végéig még fut az Agrárminisztérium támogatásával megvalósuló Zöld Óvoda segítő programunk, mely keretében az alábbi tevékenységeket biztosítjuk ingyenesen a Dél-Dunántúl óvodáinak:

-Nevelés nélküli munkanap keretében előadás tartása (online bekapcsolódással, Skype, Zoom, Jitsi, Gmail felületen is megvalósítható),

-Zöld Óvoda pályázatok átnézése, tanácsadás (online formában is megvalósítható Skype, Zoom, Jitsi, Gmail felületen),

-Egy alkalommal 30 órás (kreditpontot adó) környezeti nevelési témájú óvodapedagógus továbbképzés megtartása 20 fő számára. A program előkészítésén már dolgozunk és a tervek szerint 2021 nyarán meg is valósulhat, Pécsett.

Zöld Óvoda tanácsadónk:
Borsós Zsófia, +36-20-293-3323

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7116408094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása