Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Egy kutya útmutatója kis gazdiknak - könyvajánló

2021. január 14. - Borsós Zsófia

"Ugyan a könyvben olvasható instrukciókat állatorvosként gyűjtöttem össze, az útmutató főhőse egy kutya, Alfi, aki a saját szemszögéből magyarázza el a vele járó felelősséget és feladatokat." ismerteti Egy kutya útmutatója kis gazdiknak című könyvét Balatonyi Lilla.

img_3791.JPG

Kép forrása: Lillatolla

A könyv sok-sok kedves, színes illusztráció vezeti végig az újdonsült, illetve leendő gazdikat, állatbarátokat a kutyatartás legfontosabb pontjain. Az útmutató a négylábú családtag kiválasztásától, az otthon előkészítésén át, a kutyák testbeszédéig minden lényeges részletet bemutat. A végén pedig játékos feladatok is várnak a gyerekekre.

Az útmutató tökéletes választás:

  • a kutyával együtt élő kisgyermekes családoknak

  • állatbarátoknak

  • olyanoknak, akik tervezik egy négylábú társsal bővíteni a családot

  • de akár azoknak is, akik csak szeretnének a kutyákról és kutyatartásról beszélni gyermekeikkel.

     

    Néhány oldal a könyvből:Képek forrása: Lillatolla

Azt hiszem, rólam elegendő annyit tudni, hogy állatorvos vagyok, én írtam és rajzoltam is ezt a kis útmutatót. Célom, hogy minél több gyermekkel megismertessem az állattartással járó felelősséget és munkát is, nem csak a mókát. Egy egész sorozatot tervezek hasonló útmutatókból, macskák lesznek a következő könyv főszereplői, de később rágcsálók, esetleg halak / teknősök, stb is sorra kerülnek majd. Mindegyik kis könyvecske az állatok szemszögéből szól majd a gyermekekhez.A könyvet 2,5 - 3 éves kortól 9-10 éves korig ajánlom.

Az érdeklődő óvodapedagógusok keressenek meg nyugodtan és szívesen biztosítok számukra 1 ingyen példányt, jelentkezési sorrendben, a készlet erejéig. Kapcsolat: http://www.lillatolla.com/

Balatonyi Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7616377276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása