Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Még lehet pályázni a Nemzeti Együttműködési Alap egyszerűsített kiírására

2020. november 17. - Borsós Zsófia
Ebben az évben is számíthatnak a civil szervezetek -köztük az óvodák működését támogató alapítványok is- a Nemzeti Együttműködési Alap pályázataira. Még elérhető az EG rövidítéssel jelölt, egyszerűsített pályázat, mely nagy előnye, hogy amennyiben minden feltételnek megfelel a pályázó (pl.: éves összes bevétele az utolsó két lezárt üzleti év egyikében sem éri el a kiírásban meghatározott összeget), és időben beadja a formailag megfelelő pályázati anyagot, a keret kimerüléséig szinte biztos lehet a 100.000 - 300.000 Ft összegű támogatás megítélésében!
student-849821_1280.jpg
Kép forrása: Pixabay

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021.” című pályázat beadási időszaka: 2020. november 12. 8:00 – 2020. december 11. 12:00.

A pályázatok lebonyolításáért a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. felelős, az ő weblapjukon érhető el a felhívás:Egyszerűsített pályázat

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR) szükséges beadni, melyre regisztrálni kell a benyújtás előtt. 

A Zöld-Híd Alapítvány ingyenes tanácsadást és pályázatírási segítséget biztosít -elsősorban a Zöld Óvoda minősítéssel rendelkező intézmények munkatársai számára- az egyszerűsített pályázatok elkészítésében, online (pl.: ZOOM, Skype felületen) vagy telefonon. Tanácsadónk: Borsós Zsófia, szakmai vezető, 20/293-33-23, borsoszsofia.zoldhid@gmail.com. Várjuk az óvodák jelentkezését!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7016287622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása