Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Térítésmentes Zöld Óvoda mentorálás és környezetvédelmi foglalkozások

2019. szeptember 08. - Borsós Zsófia
Zöld-Híd Alapítvány 2009 óta foglalkozik óvodai környezeti neveléssel, az új nevelési évre összeállított ajánlónk a weblapunkon érhető el és tartalmazza az Öko-Kuckóban (7621 Pécs, Széchenyi tér 2.) és az óvodában igénybe vehető foglalkozásokat, valamint játszóházi programokat.
Jelenleg a Zöld Forrás program támogatásával ingyenes foglalkozások tartására is van módunk, melyet jelentkezési sorrendben biztosítunk a keret kimerüléséig, Baranya, Tolna és Somogy megye óvodáinak.
stay_as_you_are.png

Intézményenként egy foglalkozás vehető igénybe ingyenesen, az alábbiak szerint:

Az ingyenes foglalkozás igénybevételének keretei:
Az Öko-Kuckóban (7621 Pécs Széchenyi tér 2.) megtartott 60 perces foglalkozásokon nagycsoportosok vehetnek részt, 2019. szeptember 1. és 2020. március 31. között. 
Választható témák: legyél te is környezetbarát (hulladék), mi fán terem a papír? (újrapapír merítéssel), kincsünk a víz, falu-város, a természet kincsestára (terméskép készítéssel).
Bővebb felvilágosítás és időpont az alábbi telefonszámon kérhető: 20/293-33-23.
oko-kucko_foglalkozasok_2019-2020.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2715036988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása