Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Nyári szünet és ökológiai túllövés napja

2018. június 10. - Borsós Zsófia

Kedves Óvodapedagógusok,

szeretném megköszönni azt a figyelmet és érdeklődést, ami végigkísérte az egész nevelési évet. Külön köszönöm azoknak a munkáját, akik jógyakorlatot készítettek a blogra. A Zöldítő nyári szünetre vonul, legközelebb szeptemberben kerülnek fel új cikkek.

cherries-2402449_1920.jpg

Kép forrása. Pixabay

Nyáron már nem lesz több megünneplésre váró zöld jeles nap, mégis van egy esemény, ami nem kerülheti el a környezetük iránt aggódók figyelmét. Az elmúlt évek során egyre korábban került sor az ökológiai túllövés napjára. Ez az a dátum, mely jelzi, hogy feléltük a Föld egy évre elegendő erőforrásait. 2017-ben már 08.02.-án sor került a túllövés napjára. Nyáron kiderül, hogy idén hogyan alakul a helyzet. Ez az esemény is segíthet megerősíteni azokat, akik a gyermekekkel foglalkoznak, elősegítve a környezettudatos, fenntartható életmód kialakítását. Itt az idő a változásra!

Szeptemberben újra találkozunk, addig is Prótagorasz szavaival kívánok kellemes nyarat, jó pihenést és feltöltődést:

"Az ember nemcsak azért felelős, amit tesz, ha nem azért is, amit nem tesz meg."

 

Borsós Zsófia   

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr5014032084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása