Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

MaNDA "Digitális Kárpát-medence” rajzpályázat

2015. szeptember 30. - Borsós Zsófia

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (továbbiakban: MaNDA) által megvalósuló Kulturális GPS - Kulturális Oktatási Központ Nemzeti Kulturális Térinformációs Rendszer Szolgáltató és Tanácsadó Multifunkcionális Módszertani Központ - TIOP-1.2.1.B-12/1-2013-0001 azonosító számú projekt keretében - fog otthont adni Ózd városában a megújuló Erőmű területén a Digitális Kárpát-medence kiállításnak.

 

1. A pályázat célja
A pályázati kiírás célja, hogy olyan digitális formátumú pályaművek szülessenek, melyek bemutatva hazánk fontos színhelyeit és jelképeit, a későbbiekben az ózdi Digitális Erőműben zajló Digitális Kárpát-medence kiállítást is színesebbé tegyék. Emellett további célunk a rajzpályázattal, hogy a rajzolás örömén keresztül megmutassuk, hogyan látják az országunk legfiatalabbjai hazánkat, milyen értékeket és helyeket emelnek ki, illetve tartanak fontosnak.

2. Pályázók köre
2015 szeptemberében érvényes korosztályi feltételek szerint:
- Óvodás korosztály (3-6 év között) - egyéni pályázó
- Általános iskolai alsó tagozatos korosztály - egyéni pályázó
- Óvodás korosztály (3-6 év között) - csoportos pályázó; létszámbeli elvárások: min. 2 fő
- Általános iskolai alsó tagozatos korosztály - csoportos pályázó; létszámbeli elvárások: min. 2 fő.

3. Pályázati részvétel feltételei
A pályázónak, valamely magyarországi nevelési - oktatási intézménnyel szükséges jogviszonyban állnia (óvoda, iskola).
Minden pályázónak regisztrálnia kell a http://www.digitaliseromu.hu honlapon, a regisztrációs adatlap kitöltésével.
A regisztráció elvégzéséhez rendelkezésre álló határidő: 2015. szeptember 15-2015. október 20. A regisztráció és a pályamű beküldése között minimum 2 munkanapnak kell eltelnie.
A regisztrációs adatlap mintája jelen pályázati felhívás mellékletei között megtalálható.

4. Pályázat beadásának módja
A pályázónak regisztrálnia kell magát a regisztrációs adatlap kitöltésével a http://www.digitaliseromu.hu oldalon 2015. szeptember 15. és 2015. október 20. között. A weboldal kezdőlapjának felső részében található a regisztrációs ikon, erre kattintva válik elérhetővé a regisztrációs adatlap.

Forrás, részletes tájékoztatás:

http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/8e5654b64cc47c4dc1256b5f004c3cad/78d8bcc54f80d046c1257ec10041c76b?OpenDocument&Highlight=0,%C3%B3voda

http://www.digitaliseromu.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr827848238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása