Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

"Kicsik és nagyik" - könyvajánló az idősek világnapja alkalmából

2018. október 03. - Borsós Zsófia

Október 1. az idősek világnapja, ez a jeles nap jó alkalom a Magosfa Környezeti  Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány (Vác) környezeti nevelési és a generációk közötti tanulást ösztönző "Kicsik és nagyik" elnevezésű programjának bemutatására és az ingyenesen letölthető foglalkozásgyűjtemény népszerűsítésére. 

Videó forrása: Youtube, Magosfa Alapítvány

Ahogy a fenti videóban is elhangzik a programsorozat célja, hogy a gyermekek és az idősek közelebb kerüljenek egymáshoz azáltal, hogy közösen foglalkoznak  a természetismeret, a fenntarthatóság és a hagyományőrzés témájával.

A könyv, amely a projekt eredményeképpen elkészült foglalkozásterveket tartalmaz, melyek nem csak a generációk közti tanulási alkalmak megvalósításához, de gyermekek számára tartott foglalkozásokhoz is sok ötletet, módszert kínálnak:

 

kep2_8.png

Kép forrása: Magosfa Alapítvány

A kiadvány letölthető ITT 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr5814261769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása