Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Hogyan módosult a Zöld Óvoda kiírás?

2018. május 02. - Borsós Zsófia

kep3_6.png

Kép forrása: Zöld Óvoda Hálózat 

Az alábbi cikk összefoglalja a 2018 májusától érvényes, megújult Zöld Óvoda címpályázat fontos pontjait, nyomon követve a változásokat:

  • Talán a legnagyobb változás a beadás módjában történt:
  • "Pályázatot benyújtani a jelen felhívás mellékleteként csatolt formanyomtatványok kitöltésével, és ezen teljes pályázati dokumentáció elektronikus úton, a zoldovoda@mmgm.hu e-mail címre történő megküldésével lehet. Pályázatot benyújtani kizárólag elektronikus úton lehet a fenti címre, a papíralapú pályáztatás május 1-től megszűnt. Az ezt követően papíralapon beküldött pályázatok érvénytelenek! Az aláírt és lepecsételt csatolmányokat pdf-formátumban kérjük benyújtani! Érvényesen pályázni csak a jelen pályázathoz tartozó a megfelelően kitöltött pályázati adatlap két példányban (egy hitelesítés után pdf-be konvertált és egy aláírás nélküli word fájl), továbbá a szükséges mellékletek teljes körű benyújtásával lehet. Kérjük, hogy a beküldött pályázat email-levelének tárgy mezőjében az óvoda alapító okiratban szereplő hivatalos nevét szerepeltessék, a helyesírási szabályoknak megfelelő (kis és nagybetűk) formában, és a csatolmányokat a kiírásban szereplő mellékletnevek szerint nevezzék el!" (zoldovoda.hu / Pályázati felhívás)

 

  • Ellenőrzött időszakok:

zo_idoszakok.png

Forrás: zoldovoda.hu

 

  • Az első pályázók számára kötelezően kitöltendő 3. sz. mellékletben csupán apró változások történtek, melyeket az alábbi friss dokumentumban zölddel jelöltem:

3. sz melléklet

 

  • Beadási határidő:
  • "A pályázat beadásának kezdő- és határideje az adott tárgyév (2018) május 1 – szeptember 5. 24.00 óra (az elektronikus rögzítés ideje).
    A tárgyév (pályázati év) szeptember 5. után beküldött pályázatok csak a következő év
    pályázati ciklusában kerülnek elbírálásra.
    " (zoldovoda.hu / Pályázati felhívás)

 

  • Újrapályázás
  • "Újra-pályázóként csak azok a feladatellátási helyek nyújthatnak be pályázatot, akik rendelkeznek 3 gazdasági évvel korábban elnyert Zöld Óvoda címmel. Az ennél korábban címet nyert feladatellátási helyek csak első pályázóként pályázhatnak." (zoldovoda.hu / pályázati felhívás)

 

  • Fontos, hogy aki 2018-ban szeretné beadni a pályázatot mindenképpen töltse le az új nyomtatványokat, ne a korábban megkezdett, azóta módosított dokumentumokba dolgozzon!

 

Forrás, bővebb információk, teljes kiírás: Zöld Óvoda címpályázat 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9013884984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása