Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

A mi sokszínű keretünk [letölthető szórólap] és nyereményjáték

2024. szeptember 11. - Borsós Zsófia

Már egy zsebkendőnyi kertdarab is jó szolgálatot tehet, ahol megkezdhetjük a környezettudatos, természetbarát lépések sorát. Ha csatlakozni szeretnénk a felelősen gondolkodó és a természet megőrzéséért tenni is akaró közösséghez, nem kell mást tennünk, mint hogy elkezdjük úgy tervezni, gondozni kertünket, hogy az itt felsorolt lépések közül minél többet megvalósítunk a lehetőségeinkhez mérten.

flowers-3571119_1280.jpg

Kép forrása: Pixabay

Az alábbi szórólap a biológiai sokféleség megőrzésének lehetőségeit mutatja be a kertészkedés iránt érdeklődőknek:

 kep1_71.png

A szórólap ITT érhető el.

 

A Magyar Természetvédők Szövetsége továbbra is várja nyereményjátékára a résztvevőket, az óvodák is részesülhetnek az értékes nyereményekből:

Ha tenni is szeretnénk valamit az élővilág sokszínűségének megőrzése érdekében, már egy zsebkendőnyi kertdarab is jó szolgálatot tehet, itt is megkezdhetjük a környezettudatos, természetbarát lépések sorát. Ezzel nemcsak Magyarország biológiai sokféleségéhez járulunk hozzá, de élelmünket is biztosabban és jobb minőségben tudjuk otthonunkban megtermelni.

Várjuk a családok, iskolák, óvodák, munkahelyek csatlakozását.

Valósítsatok meg egy vagy több elemet a honlapon olvasott javaslatokból a kertetekben, udvarotokon!

Készítsetek fényképet a megvalósításról és töltsétek fel az oldalrahogy más is kedvet kapjon a biodiverzitásvédelemre.

A kampányban résztvevők között 3 millió forint értékben sorsolunk ki ajándékokat, közte kiskert eszközöket, könyveket,denevér odúkat, tanulmányi kirándulásokat.

Beküldési határidő: 2024. október 20.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9618483389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása