Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Mesél a szemünk - játékos óvodai pályázat

2023. november 03. - Borsós Zsófia

A Mesél a szemünk kezdeményezés elsődleges célja, hogy játékos módon hívjuk fel a figyelmet a társadalom egyre nagyobb részét érintő gyermekkori rövidlátás (myopia) megelőzésének fontosságára.

Ebben a folyamatban nagy segítség az óvodások határtalan képzeletvilága, hiszen arra építve a mesék és a játék révén a gyerekekkel együtt tehetünk szemük egészségének védelméért.

Ezek a gondolatok hívták életre a Fényjáték az óvodában című pályázatot is, aminek keretén belül a Plukkido pszichológusai szemész szakemberek életmódbeli ajánlásait beépítve kifejezetten óvodák számára készítettek egy játékos küldetést, aminek teljesítésével a kalandvágyó óvodai csoportok most nem csupán a gyerekek szemének egészségéért tehetnek, hanem nyerhetnek is.

A pályázaton ugyanis a HOYA Lens Hungary jóvoltából több mint 2 000 000 Ft összértékű nyeremények találnak gazdára.
A pályázat időtartama: 2023. szeptember 20.-2023. november 10.

 eye-7787024_1280.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

Hogyan pályázhatsz?
- Óvodapedagógusként egyszerűen, pár lépésben pályázhatsz az óvodai csoportod számára megszerezhető nyereményekért.
Töltsd le a Plukkido applikációt, és keresd meg a kimondottan óvodai csoportoknak készült "Maszatlatyak Gömböcfalván" c. küldetést az Otthoni küldetések között. A Plukkido applikáció bármilyen okostelefonon elérhető, letölthető a Google Play Áruházból, a Huawei AppGallery-ből vagy az App Store-ból.
- Ha megvan az app, olvasd el, hogy milyen rövid előkészületekre van szükség az óvodapedagógus részéről a teljes meseélmény érdekében, és játsszátok végig a gyerekekkel a küldetést az óvodában. (Fontos! A küldetés benti és kinti feladatokat is tartalmaz.)
- Ha pályázni szeretnél, készíts egy fényképet vagy egy videót a gyerekek alkotásáról (amit a küldetés során építettek), és küldd el nekünk az alábbi pályázati űrlap segítségével. További részleteket a pályázati felhívásban találsz.
A pályázat részletes játékszabályzatát és az adatvédelmi tájékoztatót itt tudod elolvasni.

Mit nyerhettek?
Garantált ajándékok a legfürgébb résztvevőknek: ha részt vesztek a játékban és az első 150 óvodai csoport között pályáztok, akkor az óvodai csoport biztosan kap egy Fénycsomagot.
Az első 200 lurkó, akiknek a csoportos pályázata beérkezik hozzánk egy-egy színezhető, szabadtéren használható sárkánnyal is gazdagabb lesz.
Főnyeremény: sorsoláson dől el, hogy mely 3 óvodai csoport nyeri az egyenként közel 70 000 Ft értékű ajándékcsomagot.
Különdíj: a legeredetibb megoldásokat különdíjjal, 3 közel 60 000 Ft értékű nyereménycsomaggal jutalmazzuk.

Forrás, részletek:
https://meselaszemunk.hu/jatekos-ovodai-palyazat.html

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr118249661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása