Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

A nyár gyermekei - Kormos István 100 - rajzpályázat

2023. augusztus 25. - Borsós Zsófia

Csorba Győző Könyvtár rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolák alsó tagozatos tanulói részére Kormos István költő, műfordító születésének 100. évfordulójának alkalmából. A pályázatra nevezők a költő bármelyik gyermekverséhez, verses meséjéhez vagy meséjéhez készített illusztrációval nevezhetnek. A költő verseskötetei kölcsönözhetők a Csorba Győző Könyvtár bármelyik fiókkönyvtárából, illetve elérhetőek a Petőfi Irodalmi Múzeum honlapján lévő digitális könyvtárból.

colored-pencils-374771_1280.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

A pályamunkákat A/4-es méretben tetszőleges technikával (tempera, pasztell, zsírkréta, filctoll, ceruza, egyéb) lehet elkészíteni.

Az alkotásokat 2023. szeptember 28-ig kérjük eljuttatni a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtárába (7622 Pécs, Universitas utca 2/A) személyesen vagy postai úton. Kérjük, hogy a pályamunkák hátoldalára írják rá a vers, verses mese vagy mese címét, melyhez az illusztráció készült, vagy a pályamű címét, a pályázó nevét, a korát, osztályát, iskolája, óvodája címét és egy e-mail elérhetőséget. Egy nevezőtől 3 pályaműnél több alkotást, valamint online beküldött pályamunkákat nem tudunk elfogadni.

A pályaművek értékelése korcsoportonként történik.
Az eredményhirdetés és a pályaművekből készült kiállítás megnyitójának tervezett időpontja 2023. október 5. 16:00.
Várható helyszíne: Csorba Győző Könyvtár, Tudásközpont, 4. emelet, Körbirodalom Gyermekkönyvtár

A pályázathoz szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése szükséges, melyre a szabályos adatkezeléshez van szükségünk. Kérjük, ezt az alkotásokkal együtt juttassák el könyvtárunkba!

Forrás, bővebb információ:
https://pecs.hu/esemenyek/kormos-istvan-100-rajzpalyazat/

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7818197941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása