Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

NEA egyszerűsített pályázat - közeledik a projektidőszak vége - márciusi teendők

2023. március 06. - Borsós Zsófia

Azok számára, akik pályáztak a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-hez a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” felhívásra (NEA 2022-es egyszerűsített pályázat), közeledik a projektidőszak vége.

2023 március végéig (megvalósítási időszak záró napja: 2023.03.31) kell elkölteni a megítélt támogatást, illetve eddig az időpontig szükséges teljesíteni a vállalásokat is. Amennyiben mégis módosítás válik szükségessé (pl.: egy tervezett eszköz beszerzése többe került a tervezettnél, ezért szeretnénk valamekkora összeget átcsoportosítani egy másik sorról), fontos módosítási kérelmet benyújtani a fenti határidő lejárta előtt.

Beszámoló benyújtásának határideje: 2023.04.30, április elején egy külön bejegyzésben nyújtunk majd információt az elszámolás menetéről, változásairól.

cup-of-coffee-g1d38e1ced_1280.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

 Az alábbiak szerint végezhető el a módosítási igény benyújtása:

A támogatási jogviszony létrejöttét követően a kedvezményezettnek lehetősége van a költségterv módosítására és új költségvetési sor nyitására. Módosítási kérelem benyújtására kizárólag a megvalósítási időszakon belül van lehetőség.(...) 

Ha a pályázatban ismertetett, vagy a jogszabályban, támogatói okiratban rögzített adatokban változás következik be, a kedvezményezett a tudomására jutástól számított nyolc napon belül köteles azt írásban bejelenteni az Alapkezelőnek. A módosítási kérelem elbírálására a bejelentést követő tizenöt napon belül kerül sor. A módosítási kérelem elbírálásáról az Alapkezelő értesíti a pályázót. A kérelem elfogadása után a bejelentett adatok érvénybe lépnek és a NIR-ben rögzítésre kerülnek. 

Forrás: Pályázati útmutató

 

A NIR (Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer) felületen itt kezdeményezhető módosítás:

Támogatások/Összes támogatásom megtekintése, belépés az aktuális projekt felületére:

Forrás: NIR

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7418065126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása