Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Intézményi pályázat 2022 - Közlekedésbiztonsági program

Generali Mosolyőr

2022. május 11. - Borsós Zsófia

Ismét kiírták a Szimba közlekedésbiztonsági pályázatot, mely a köznevelési intézményeknek biztosít lehetőséget a téma bemutatását segítő eszközcsomagot és pedagógia segédlet beszerzésére. 

student-849826_640.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

A pályázat célja:

A közlekedésbiztonsági pályázat célja, hogy az oktatási intézmények számára olyan eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában, amely segíti az intézményben a biztonságos közlekedés oktatását.

A pályázat nyereménye és értéke:

Korcsoportoknak megfelelő eszközök, amelyek segítik a biztonságos közlekedés oktatását. Bölcsődés, óvodás, általános és középiskola részére 3-3 csomagból lehet választani. Az egyes eszközcsomagok értéke: 75 000 Ft.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:

• pontosan kitöltött pályázati adatlap

• meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola)

• ki kell választani a korcsoportnak megfelelő ajándék eszközcsomagot.

Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével juttatjuk el a kiválasztott eszközöket, intézményenként összesen 75 000 Ft értékben.

Mit kell tennie a nyertes intézménynek?

Az eszközök megérkezése után egy beszámolót szükséges a Generali a Biztonságért Alapítvány weboldalán kell feltölteni, annak tartalmaznia kell egy rövid leírást arról, hogy a kapott eszközökkel milyen baleset-megelőzési foglalkozást tartottak a gyermekeknek, valamint az eszközök átvételét igazoló bizonylatot.

Pályázat ütemezése

A pályázat kiírása: 2022. április 1.

A pályázat benyújtási határideje: 2022. október 31. Sorsolás: 2022. november 15.

A nyertesek névsorának közzététele: 2022. december 1.

Eszközök kiszállítása a nyertes intézménybe: 2023. január-március

A beszámoló határideje: 2023. május 31.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7817829461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása