Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Ismét meghirdették a Zöld megoldás pályázatot [DDC]

2021. szeptember 16. - Borsós Zsófia

A 2021/2022-es pályázati időszakban a DDC ismét támogatja a különböző zöld kezdeményezések megvalósulását.

zm_infografika_1.png

Kép forrása: DDC-Zöld megoldás

"2021-ben is meghirdetjük a Zöld Megoldás-pályázatot, amellyel a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatjuk területenként 3-3 millió forint értékben.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiterjesztjük a pályázatot a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással.A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő. 

A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében december 3. 12 óráig lehet a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani vállalatunk felé."

Tippek és részletek 

 

Ötletindítóként néhány korábbi projekt rövid összefoglalója: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZEVomsiLa3Y&t=15s&ab_channel=Duna-Dr%C3%A1vaCementKft. 

 

Forrás, bővebb információ: https://www.duna-drava.hu/hu/zold-megoldas 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2616687780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása