Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Alkotói pályázat PÉCSI óvodáknak - a komposzt témakörében - meghosszabbított határidő!

2021. június 01. - Borsós Zsófia
„BioRoadshow – Posztold a komposztot” címen hirdet alkotói pályázatot Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Kommunikációs Központ. A program célja a komposztálás népszerűsítése.

Pécsi óvodák jelentkezését várják, a 2020/2021-es nevelési évben kis- és középső csoportos pécsi óvodások vehetnek részt a játékban.

MEGHOSSZABBÍTOTTÁK a jelentkezési határidőt:

- beküldési határidő: június 21.
- eredményhirdetés: június 28.

garden-4725522_640.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

 

Komplex alkotásokat (pl.: a komposztálás folyamatának egyes szakaszait bemutató összekapcsolt rajzsorozat; vagy a komposztáló rétegeit megjelenítő térkompozícióban összekapcsolt rajzok) vár a kiíró. Az óvodások pályaművei bármekkora méretű, keret (paszpartu) nélküli felület(ek)re készülhetnek, tetszőleges rajztechnikával. Nevezni az alkotásokról készített legalább 2-5 MB méretű fotó, vagy maximum 5 elemes fotósorozat beküldésével lehet.

A versenyműveket az info@pecsikommunikacio.hu e-mail címre lehet elküldeni, kérik, hogy a csatolmány elnevezése az alábbiak szerint történjen: alkotascime_azovodaneve_acsoportneve.


A pályaműveket ki kell egészíteni egy motivációs levéllel a pályázókat képviselő pedagógus részéről, amiben röviden megfogalmazza, hogy az intézmény felelősséget vállal az átadott komposztláda használatáért.

Beküldési határidő: 2021. június 21.

Nyeremény az óvodáknak: valamennyi érdeklődő és érdemi pályaművet benyújtó intézmény komposztládát nyer, amit szeptemberben helyeznek ki. Emellett 3 óvodai csoport Öko-Kuckó foglalkozáson is részt vehet.
Forrás, bővebb információ, részletek:

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr6216578322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása