Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020 novemberében - akciókkal lehet csatlakozni

2020. október 16. - Borsós Zsófia

Idén is megrendezésre kerül az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020. november 21.-29. között. 2020. november 10-ig lehet még csatlakozni a kezdeményezéshez, programjavaslat beküldésével.

Az előző évben is sok óvoda és iskola jelentkezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívására, ebben az évben is számítanak a szervezők a pedagógusokra. Az alábbi videó számos ötletet mutat be, emellett a programsorozat weblapja is rengeteg javaslattal szolgál az érdeklődőknek. Az óvoda területén, a gyerekek és a munkatársak bevonásával megszervezett projekt is megvalósíthatóak.

Forrás: Környezetvédelmi Szolgáltatók

Aki szeretne részt venni óvodai programmal, itt csatlakozhat:

Regisztrációs felület

A Zöld-Híd Alapítvány az előző évi programhoz az Öko-Kuckóban és az óvodákban tartott foglalkozásokkal csatlakozott, emellett a facebookon is népszerűsítettük a hulladékcsökkentés 3R szabályát (megelőzés - újrahasználat - újrahasznosítás):

Forrás: Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó Oktatóterem)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr4716240754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása