Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

DDC Zöld megoldás

2020. október 16. - Borsós Zsófia

"A Duna-Dráva Cement Kft. 2011 őszén indította útjára a DDC Zöld Megoldás-pályázatot azzal a céllal, hogy forrást biztosítson a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

A DDC idén is meghirdeti a Zöld Megoldás-pályázatát, amellyel a vállalat Váci és Beremendi Cementgyárának vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatja területenként 3-3 millió forint értékben, Pécsett és Pécs környéki települések esetében pedig 1,5 millió forint értékben.

zold_megoldas_infografika.png

Kép forrása: DDC

A Zöld Megoldás-pályázat 10 éves fennállását 2020-ban ünnepli a vállalat, amelynek alkalmából egyszeri, 1 millió forintos jubileumi különdíjat hirdetnek meg a pályázók számára.

A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő.

A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében 2020. december 4-ig kell a mellékelt pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani a DDC felé."

Forrás, bővebb információ: 

www.duna-drava.hu/hu/zold-megoldas 

www.duna-drava.hu/hu/aktualis-palyazati-anyagok

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr3916212670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása