Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

"Az én zenemanóm" rajzpályázat

2020. január 13. - Borsós Zsófia

"A Cziffra György Fesztivál ismét rajzpályázatot hirdet óvodás és alsó tagozatos gyerekek számára.

A játék egyszerű:hallgassátok meg az oldal aljára linkelt zeneműveket, s készítsetek rajzot a számotokra legkedvesebb dallam alapján

Kérjük, hogy a rajzok minimum A5-ös, maximum A4-es méretben készüljenek el. Technikai megkötés nincs: a rajz lehet színes vagy egyszínű, az alkotók használhatnak zsírkrétát, filcet, ceruzát vagy festéket."

osgyan-tamara_8_esti-dal_kicsi.jpg

Kép forrása: Cziffra Fesztivál


"A rajzot küldjétek el nekünk postai úton a MOMKultba a 1124 Bp. Csörsz u. 18. cím alá, vagy e-mailben a muzsikalom[kukac]cziffrafesztival.hu e-mail-címre. E-mailben a tárgyba, postai küldemény esetén a borítékra kérjük ráírni: „Az én zenemanóm”.

Az elküldött rajzok mellé írjátok meg a neveteket, életkorotokat, a gondviselő/pedagógus nevét, elérhetőségét és hogy melyik zeneműre készült a rajz.
Elérhetőséget (telefon, e-mail cím) ne felejtsetek el megadni.
Beküldési határidő: 2020. február 3.

A legszebb rajzok alapján textilművészek puha párnákat készítenek, melyek 2020. március 1-jén a 10.30-kor kezdődő Hangszerbemutató koncerten kerülnek átadásra a nyerteseknek."

További információ: muzsikalom[kukac]cziffrafesztival.hu

Forrás: Cziffra Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr6115403580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása