Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

DDC Zöld Megoldás-pályázat 2019/2020

2019. szeptember 08. - Borsós Zsófia

"A Duna-Dráva Cement Kft. 2011 őszén indította útjára a Zöld Megoldás-pályázatot azzal a céllal, hogy forrást biztosítson a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

kep1_33.png

Kép forrása: Duna-Dráva Cement 

A DDC 2019-ben is meghirdeti Zöld Megoldás-pályázatát, amellyel a vállalat a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatja területenként 3-3 millió forint értékben. A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiterjesztette pályázatát a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással. A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő. A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében november 4. 12 óráig lehet a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani a DDC felé.

PÉCSI KONZULTÁCIÓ: 2019. szeptember 26. 13 óra; Hotel Árkádia (Pécs, Hunyadi János u. 1.)"

Forrás és részletes kiírás: Duna-Dráva Cement

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr915036970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása