Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

NEA - pályázati lehetőség

2018. január 10. - Borsós Zsófia

desk-2906792_960_720.png

Kép forrása: Pixabay

A Nemzeti Együttműködési Alap működési és szakmai kiírása a civil szervezeteknek kínál lehetőséget az alábbiak szerint:

"Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2018. évre vonatkozó „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2018." című szakmai pályázati kiírásai.  A pályázat célja a civil szervezetek szakmai programjainak támogatása.

A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A pályázatokat legkésőbb 2018. január 29. és 2018. február 1. között, a szakmai pályázati kiírásokban megadott, kollégiumonként eltérő időpontokban az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani.

A felhívások az alábbi linkeken érhetők el: HTTP://WWW.CIVIL.INFO.HU/WEB/NEA/PALYAZATOK"

 

Forrás, bővebb információ: Civil Információs Portál

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr8613534461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása