Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Kincses Kultúróvoda pályázat

2016. november 04. - Borsós Zsófia

"Második alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködésének erősítésére, illetve a két terület értékeinek elismerésére.

Cél annak elősegítése, hogy az óvodák egyre tudatosabban vegyék igénybe a kulturális intézmények nevelést támogató kínálatát, és a kulturális tartalmak minél sokrétűbben épüljenek be az óvodák pedagógiai programjába."

 

cartoon-1082003_960_720.jpg

Kép forrása: pixabay.com

"A „Kincses Kultúróvoda 2017” címet 10 intézmény nyerheti el.

A pályázó intézménynek be kell mutatnia, hogy pedagógiai programjában kiemelt szerepet játszanak a kulturális tartalmak, illetve, hogy tevékenysége során igénybe vette az intézményen kívüli kultúra-közvetítő lehetőségeket. A díjazott intézmény lehetőséget kap az óvodával együttműködő kulturális intézmények, illetve civil szervezetek bevonásával egy komplex kulturális programcsomag megvalósítására a 2017-2018-as tanévben.

Beadási határidő: 2016. november 10."

(EMMI- Kultúráért Felelős Államtitkárság)

Forrás és bővebb információ, pályázati kiírás: www.kormany.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr10011926897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása