Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Pécsimami "Mi óvodánk!" pályázat

2016. január 07. - Borsós Zsófia

A Pécsimami "A mi óvodánk!" címen pályázatot hirdet, amely keretében a szerencsés óvodai csoportok értékes nyereményekben részesülhetnek, a szülők pozitív véleményei nyomán.

kep1.png

A Pécsimami weblapján található felhívás részlete:

"A „Mi óvodánk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület. A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse az óvodaválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek óvodájához való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" és ezzel nevezi a gyermek csoportját a "Mi óvodánk" pályázatban való részvételre.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke óvodájához hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt.

Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott óvodáról, annak munkatársairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének csoportja.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok az óvodai csoportok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü Óvodák rovatában, gyermeke óvodájához való hozzászólás formájában adhatja meg.

Díjak és díjazás

FŐDÍJAK:

1. Ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának + könyv + társasjáték

Pagony könyv- és társasjáték csomag "Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték

2. Rajzeszköz csomag 30 000 forint értékben

30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től. Tartalma: festék, ragasztó, ceruza, zsírkréta, filctoll, speciális papírok.

3. KEDDshop ajándékcsomag

KEDDshop ajándékcsomag Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.

4. Mosolyra hangolók koncert az óvodában

A díj tartalmazza a Mosolyra Hangolók zenekar utazását és - szükség esetén - a hangosítást, valamint egy Mosolyra Hangolók CD-t.

HELYI DÍJ

Szilas Miklós zenés gyermekműsora az óvodában"

 

Forrás, bővebb információ: http://pecsimami.hu/mi-ovodank-2015-pecsimami

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr838245570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása