Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Forgó morgó rajzpályázat

2015. november 05. - Borsós Zsófia

"Rajzold le a kedvenc jelenetedet az új Forgó Morgó mesekönyvből, és nyerd meg a fődíjat, az egyhetes horvát tengerparti családi nyaralást Forgó Morgóval a Hotel Prišćapac Resort&Apartments felajánlásából!

Csatlakozz a „Forgó Morgó rajzpályázat” Facebook-közösséghez, hogy segítséget kaphass az alkotáshoz, és még többet megtudj Forgó Morgóról!

Kedves Gyerekek, kedves Szülők, kedves Pedagógusok!

2012-ben jelent meg az első Forgó Morgó mesekönyv, mely nagy sikert aratott kedves történeteivel, színes gyerekrajzaival. Azóta sok új mese is megjelent a Forgó Morgó hírlevelekben, s elérkezettnek láttuk az időt, hogy megalkossuk Forgó Morgó második mesekönyvét. Szóval, a történetek már megvannak, de valami még nagyon-nagyon hiányzik: a rajzok, képek az egyes mesékhez. Arra gondoltunk, hogy ebben a mesekönyvben is kizárólag a ti rajzaitokkal színesítenénk a meséket, Gyerekek! Olvassátok el a meséket és rajzoljátok le a kedvenc jeleneteteket!"

Forrás és teljes kiírás: http://cecedhu.hu/page/401/

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr388051776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása