Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

NEA egyszerűsített pályázat - akár 350.000 Ft-ot is nyerhetnek a pályázó civil szervezetek

2021. október 18. - Borsós Zsófia
Kiírták a NEA pályázatokat, melyek közül a kisebb szervezeteknek a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című pályázati kiírás nagyon jó lehetséget kínál működésük támogatására.
Az igényelhető és elnyerhető támogatás összegének felső határa 350.000 forint ebben az évben, az összeget -előfinanszírozott támogatásként- 2022.04.01 és  2023.03.31. között lehet majd felhasználni.
student-gb7aa5fc65_640.jpg
Kép forrása: Pixabay

Itt érhető el a kiírás és az útmutató:

Az az alapítvány nyújthatja be a pályázatot:
-Melyet a bíróság legkésőbb 2019. december 31-éig jogerősen nyilvántartásba vette.
-Amely utolsó két lezárt üzleti évről (2019. és 2020.) szóló számviteli beszámolóval igazolt összes éves bevétele mindkét évben kevesebb, mint 5 millió Ft, amibe a Magyar Falu Program támogatásai nem tartoznak bele.
-Amelynek a pályázati díj (2.000 Ft) átutalása a jelen pályázati kiírásban szereplő számlaszámra határidőben megtörtént (a közlemény rovatba szükséges beírni az alapítvány adószámát és a NEA szót).
-Amelynek van (a www.birosag.hu oldalon vagy NIR-ben) elérhető, teljes, a mérleget és eredmény-levezetést/eredmény-kimutatást hiánytalanul magában foglaló, elektronikus érkeztető bélyegzővel ellátott/elektronikusan visszaigazolt, a pályázati kiírás megjelenését megelőző utolsó két lezárt üzleti évről (2019. és 2020.) szóló számviteli beszámolója.
-Amelynek a NIR-ben elérhető a pályázati kiírás megjelenését megelőző utolsó két lezárt üzleti évről szóló (2019. és 2020. év) számviteli beszámoló letétbe helyezését igazoló dokumentuma.
-Amely nem pályázik párhuzamosan összevont NEA pályázatra.
A pályázatokat 2021. október 18. 8:00 – 2021. november 17. 14:00 között lehet benyújtani a NIR felületen keresztül https://nir.bgazrt.hu/bga/ ahol regisztrálni szükséges (aki már az előző évben megtette, nem kell újra!).
Fontos, hogy -formai megfelelőség esetén- kizárólag a sorrend határozza meg, hogy kinek jut támogatás és ki marad ki belőle, mert a beérkezés sorrendjében, a keret kimerülésééig nyerhető el az összeg. Hiánypótlásra nincs lehetőség, ezért minden előírást szigorúan be kell tartani!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr9316721130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása