Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

“Rajzold meg az Öko-Kuckó facebook-borítóját” RAJZPÁLYÁZAT GYEREKEKNEK zöld jeles napok témájában

2021. március 03. - Borsós Zsófia

A Zöld-Híd Alapítvány (Öko-Kuckó Oktatóterem) rajzpályázatot hirdet “Rajzold meg az Öko-Kuckó facebook-borítóját” címmel. Márciusban sok zöld jeles nap van, ezért az alábbi jeles napok témaköreiben várjuk az alkotásokat:
03.06. NEMZETKÖZI ENERGIATAKARÉKOSSÁGI VILÁGNAP
03.07. BEPORZÓK NAPJA
03.20. HAZAI HALAK NAPJA
03.21. AZ ERDŐK VILÁGNAPJA
03.22. A VÍZ VILÁGNAPJA
(Egyéb márciusi zöld jeles nap is választható.)

zold_enrgia_rajzpalyazat_3.png

A beérkezett alkotásokból online kiállítás valósul meg, illetve az Öko-Kuckó facebook profil borítóképeként is megjelennek majd a kiválasztott fotók.  
A résztvevő gyermekek között pedig kisorsolunk 2 db. környezetvédelmi témájú könyvet. (A 8 évesnél fiatalabb játékosok  az Óvd a bolygót sorozat Víz című kötetét, a 8 éves és annál idősebb résztvevők Gévai Csilla Nagyon zöld könyvének 2019-es kiadását nyerhetik meg.)  A játék menete és regisztrációs felület: https://forms.gle/PS4YFrKNv22JJQTr6

Beküldési határidő: 2021.03.15. 20:00

A nyomtatható rajzlapra három rajzot készíthetnek el a gyerekek, a pályázatban megadott borító méretnek megfelelően. Aki kedvet érez, vonalzóval is megszerkesztheti a 19 cm x 8,5 cm méretű téglalapot.

Rajzlap

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr6416447122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása