Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Jól jönne 100.000-300.000 Ft támogatás az óvodát segítő alapítványnak? Tanácsadás a NEA EG pályázatokhoz!

2020. október 16. - Borsós Zsófia
Ebben az évben is számíthatnak a civil szervezetek -köztük az óvodák működését támogató alapítványok is- a Nemzeti Együttműködési Alap pályázataira. A már régóta futó működési és szakmai célú támogatás elnyerése a pályázók magas száma miatt nem biztosított, azonban már harmadik éve rendelkezésre áll egy új lehetőség:
Az EG rövidítéssel jelölt, egyszerűsített pályázat, mely nagy előnye, hogy amennyiben minden feltételnek megfelel a pályázó (pl.: éves összes bevétele az utolsó két lezárt üzleti év egyikében sem éri el a kiírásban meghatározott összeget), és időben beadja a formailag megfelelő pályázati anyagot, a keret kimerüléséig szinte biztos lehet a 100.000 - 300.000 Ft összegű támogatás megítélésében!

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021.” című pályázat beadási időszaka: 2020. november 12. 8:00 – 2020. december 11. 12:00.

A pályázatok lebonyolításáért a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. felelős, az ő weblapjukon érhető el a felhívás:Egyszerűsített pályázat

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR) szükséges beadni, melyre regisztrálni kell a benyújtás előtt. 

A Zöld-Híd Alapítvány ingyenes tanácsadást és pályázatírási segítséget biztosít -elsősorban a Zöld Óvoda minősítéssel rendelkező intézmények munkatársai számára- az egyszerűsített pályázatok elkészítésében, akár online (pl.: ZOOM, Skype felületen) vagy személyesen a Zöld-Híd irodájában (7621 Pécs, Széchenyi tér 2.). Nem pécsi óvodák esetén az adott településre is ellátogatunk a személyes tanácsadás biztosítása érdekében, de az óvoda épületén kívül tudunk találkozni. Tanácsadónk: Borsós Zsófia, szakmai vezető, 20/293-33-23, borsoszsofia.zoldhid@gmail.com. Várjuk az óvodák jelentkezését!

student-849821_1280.jpg

Kép forrása: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr4316240834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása