Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Nemzeti Együttműködési Alap - változások és új lehetőségek

2019. február 07. - Borsós Zsófia

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatását már évek óta igénybe vehetik a civil szervezetek, ebben az évben azonban sok változás történt. Az éves 5 millió forintnál kevesebb bevétellel rendelkező, helyi vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásra pályázhatnak 100.000-200.000 Ft értékben. A korábbi szakmai és működési támogatás megosztása is eltér az eddigitől:

 

work-1515801_960_720.jpg

Kép forrása: Pixabay.com

"Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2019. évre vonatkozó „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” című pályázati kiírásai.

A pályázatok céljai a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a hatókörébe tartozó közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás révén, illetve szakmai programjainak megvalósításának támogatása.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el.

A pályázatok beadási időszakai:

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című kiírások tekintetében kollégiumonként eltérő időpontokban: 2019. január 16. – 2019. február 21. között.

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” című pályázati kiírás tekintetében kollégiumonként eltérő időpontokban:2019. február 22. és 2019. március 29. között.

A pályázatokat az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani.

 

A pályázati kiírások a következő linkeken érhetők el: 

http://www.civil.info.hu/web/nea/palyazatok

www.bgazrt.hu

 

Üdvözlettel,

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt."

 

Forrás és bővebb információ: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr3614612656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.