Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Csodadoki rajzpályázat

2017. január 09. - Borsós Zsófia

"Keressük a világ legcsodálatosabb gyermekorvosait! Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid pontosan ilyen, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: rajzolj, pályázz és nyerj!
Amennyiben elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb (azaz nem töltötted még be a tizenhármat), Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami a doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos.Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved. (Más méretben készült alkotásokat nem tudunk befogadni!)
Ha van esetleg olyan konkrét történeted a doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet a rajz mellett szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legcsodálatosabb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk azt is és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy nagyon büszke rá! "

 

hospital-1706646_960_720.png

Kép forrása: Pixabay

 

 

"A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni nevedet, pályaműved címét, a település nevét, ahol élsz és a pontos születési dátumodat (utóbbit a kategória miatt). Kérjük, a rajzodat ne keretezd be, a hátuljára pedig ne ragassz semmit!
A kor meghatározásánál, mindenkinél egységesen a beküldés időpontját vesszük alapul. Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet. 
Nagyon fontos, hogy a beküldött alkotásodhoz a felhívás végén található, kitöltött és valamelyik szülővel/gondviselővel aláíratott nevezési lapot és adatkezelési nyilatkozatot egyaránt mellékeld, mert a nevezésed csak ezekkel együtt lesz érvényes!
Arra kérünk, mielőtt a rajzodat beküldenéd, látogasd meg szüleiddel a megrajzolt orvosod (ha beteg lennél, akkor úgyis találkoztok, egyébként meg természetesen az egészséges rendelés idejében), vidd el hozzá az alkotásod és készítsetek egy közös fotót, amelyen a rajzzal együtt mindketten rajta vagytok.


Alkotásodat, a nevezési lapot és az adatkezelési nyilatkozatot egy A4-es borítékba téve, postai úton az alábbi címre várjuk:
SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 405.
Kérünk, a borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét:
Csodadoki Rajzpályázat 2016

A postán beküldött pályaművek feladási határideje: 2017. február 2., 24.00 óra

Megköszönjük, ha a postai feladással egy időben a rajzpalyazat@csodadoki.hu címre is kapunk Tőled vagy szüleidtől értesítést a nevezés beküldéséről.


Idén is szeretnénk a gyermekek nevezését aktívan segítő pedagógusok, valamint a csoportos nevezéseket összefogó intézmények támogatását, szerepvállalását méltó módon elismerni, ezért a Central Könyvek felajánlásának köszönhetően az az iskola és az az óvoda, ahonnan a legtöbb alkotás jut be idén a szakmai zsűri által felállított rangsor első száz helyére, a pályázat zárását követően 70-70.000 forint értékű könyvcsomagot vehet majd át.


A Csodadoki Rajzpályázatot a HáziPatika.com gondozza. A pályázat főtámogatója: a Béres Gyógyszergyár Zrt. A pályázat meghirdetésében és bonyolításában szerepet vállaló szervezetek legfőbb célja, hogy a pályázó gyermekek nemes versengésén túl, a beküldött rajzokon keresztül ráirányítsák a figyelmet kiváló hazai gyermekorvosainkra, s hogy az alkotásokban megelevenedő sok jóért és törődésért a gyerekekkel együtt mondjanak őszinte köszönetet. A pályázatot a SESAME PR szervezi. A pályázattal kapcsolatos kérdésekben felvilágosítást a +36 30 788 33 03-as telefonszámon lehet kapni.

ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS
A beérkező alkotásokat a szakmai zsűri és a nagyközönség - a nevezési időszak lezártát követően - a következő három korcsoportban fogja értékelni: 5-6 éves, 7-9 éves, és 10-12 éves. Az egyes korosztályok legjobbjai idén is értékes nyereményben részesülnek.
A nagyközönség részvételével zajló internetes közönségszavazásra várhatóan 2017. február 10-24. között kerül sor. Az egyes korcsoportokban legtöbb voksot kapó rajzok alkotói a pályázat közönségdíját érdemlik ki. A pályázat szakmai zsűrije a beérkezett alkotásokat a közönségszavazástól függetlenül, azzal párhuzamosan értékeli és saját rangsort állít fel. Ennek eredményeként mindhárom korcsoportban dobogósokat és nyertest hirdet. Az ünnepélyes eredményhirdetés időpontját a pályázat weboldalán tesszük közzé.

EGYÉB PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
Mivel a pályázók egyike sem tölthette be még a 14. életévét, így mindenkire érvényes, hogy nevezni csak a törvényes képviselő hozzájárulásával lehet. A pályázat kiírói, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak. "

 

Forrás, bővebb információ: Pafi 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr7812098431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.